22-03-25

FireTech flyttar in i Gamla stan

För ett halvår sedan, i oktober 2021, flyttade 12 glada medarbetare in i FireTechs nya kontor i Gamla stan. Lokalen har närhet till allt man behöver, inbjudande interiör och slående utsikter. En plats att trivas på.

Det fanns många kriterier som skulle uppfyllas när FireTech letade nytt kontor i Stockholm. Nu har de flyttat in i den nya lokalen på Munkbrogatan 2 i Gamla stan, och kan konstatera att inget behövde kompromissas med.

Något som var återkommande i kriterierna var närhet, och det har lokalen verkligen prickat in. Mitt i Gamla stan, med utsikt över Riddarholmen, finner man kontoret som är ynka 50 meter från grön och röd tunnelbanelinje. Runt hörnet finns mängder med lunchställen, härliga after work-hak och man kan riktigt känna pulsen av staden. Det var viktigt för både medarbetare som kunder att smidigt och enkelt ta sig till kontoret, som kommit att bli en ny mötesplats. Lokalen är inbjudande och trevlig med stort ljusinsläpp, konferensrum, mindre kontor och öppna arbetsytor med kakelugnar i nästan varje rum.

Besök oss gärna!

FireTech Engineering AB
Munkbrogatan 2
111 27 Stockholm