Besiktning 22-11-11

FireTech säkerställer bra brandskydd på Landskrona lasarett

FireTech arbetar tillsammans med Regionfastigheter för att säkerställa ett bra brandskydd på Landskrona Lasarett. Nu vill vi göra mer för sjukvården och lanserar en välgörenhetskampanj i sociala medier.

Just nu utreder vi på FireTech de brandskyddsbrister som uppmärksammats i samband med en statusbesiktning på Landskrona Lasarett. I arbetet ingår även att ta fram åtgärdsförslag för att säkerställa ett fullgott brandskydd framöver. Brister i brandskyddet handlar bland annat om utrymningsvägar, utrymningsstrategi och brister i brandcellsindelning. Det finns olika sätt att åtgärda dessa brister på och därför arbetar vi tillsammans med Regionfastigheter där vi har en dialog när vi tar fram åtgärdsförslag. Det är viktigt att lösningarna råder bot på problemet, men det är även viktigt att de fungerar och passar i kundens verksamhet.

Efter en lyckad och uppskattat välgörenhetskampanj med Cancerfondens Rosa Bandet vill vi under november månad vara med och stötta igen. Denna gången i Mustaschkampen som bidrar till forskning, utveckling, bättre vård och kunskapsspridning om Sveriges vanligaste cancersjukdom: prostatacancer. Vi är engagerade i sjukhusprojekt där vi skapar trygga sjukhusmiljöer med hög brandsäkerhet. Nu vill vi göra mer och väljer att skänka 50kr för varje delning via sociala medier. Med denna kampanj önskar vi att uppnå en slutlig maxsumma på 25 000 kr som skänks till Prostatacancerförbundet.

Dela inlägget HÄR!