23-09-14

FireTechs nya ansvariga för affärsområdet släcksystem

Andreas Thomory blir FireTechs nya ansvariga för affärsområdet släcksystem. Med lång erfarenhet inom sprinklerprojektering kommer Andreas samla och leda FireTechs team inom släcksystem nationellt.

Vad innebär din tjänst på FireTech?

I min tjänst som verksamhetsansvarig ska jag stötta organisationen och våra medarbetare i det dagliga arbetet och vår gemensamma utveckling. Där ingår allt från att vara tekniskt stöd i projekt till att planera för vår organisations framtid, där vi kommer göra en del satsningar för att fortsätta utveckla vår sprinklerverksamhet. Det innebär också att arbetsuppgifterna som jag har i tjänsten inte är helt fasta utan de kommer följa verksamhetens behov och utvecklas i takt med att företaget utvecklas. 

Vad ser du mest fram emot med att börja din tjänst hos FireTech?

Jag har alltid tyckt verksamhetsutveckling är riktigt kul att jobba med, framför allt att hitta långsiktiga lösningar på de utmaningar som en grupp och organisation ställs inför. Det arbetet ser jag fram emot att komma in i ordentligt, att starta samarbetet med alla nya kollegor och mellan organisationens olika områden så vi kan möta våra kunders behov oavsett vad det handlar om. Jag ser att det finns en väldigt stor potential inom företaget. Med engagerade kollegor och en stor erfarenhetsbank har vi en bra bas att kunna ta alla typer av uppdrag och växa för att täcka in hela marknaden. Det ser jag fram emot, att se hur långt vi kan ta oss tillsammans.


Vad har du gjort i sommar?

I år såg jag fram emot att spendera mycket tid i naturen med vandring och att köra utomlands på motorcykelsemester. Tyvärr drabbades planerna av det ostabila vädret, det blev i stället mycket fokus på träning och vila hemma så nu är jag påfylld med energi inför hösten och min nya roll.


andreas.thomory@firetech.se
010-150 14 19