22-04-28

Möt sprinklerprojektören Peshro!

Peshro Hassan är en alert och positiv kille som nyligen skolat om sig till ingenjör. På FireTech arbetar han nu som sprinklerprojektör i Örebro.

Berätta lite om dig själv.

Teknik och hållbara framtidslösningar är ett stort intresse. På fritiden tycker jag om att träna och dessutom så har jag ett intresse för matlagning då jag sedan tidigare är från restaurangbranschen.  

Berätta om din nya roll.

Rollen som konsult innebär att jobba utåt mot olika uppdragsgivare. Det är ett yrke där man är lösningsorienterad då varje specifik lösning är unik för varje projekt. Som konsult inom sprinkler tillhandhåller vi ritningar, beräkningar, beskrivningar och avslutningsvis orientering och serviceritningar. 

Hur känner du inför att börja arbeta på FireTech?

Jag känner mig positivt inställd till att arbeta på FireTech då vi är delaktiga i många spännande projekt och har en stark laganda, vilket sätter sin prägel på arbetskulturen.


Vad är roligast med att arbeta med sprinklerprojektering?

Det roligaste enligt mig är att hålla ögonen öppna och finna kreativa lösningar i de olika projekten jag jobbar i, vilket ger mig spännande utmaningar. 

Vilka utmaningar ser du i branschen?

I takt med att städer växer, så sker ju den tekniska utvecklingen och nya bilagor av regelverk tillträder. En utmaning enligt mig blir att få allt att synka på en sätt som skapar framförhållning i det dagliga arbetet men också i utförandefasen då produktionen startat.