22-04-04

Säg hej till Kjell – vår nya besiktningsman!

Nytillskottet Kjell Andersson kliver in med rollen som besiktningsman på FireTech i Stockholm. Han ser fram emot att dela sina erfarenheter och kommer att arbeta med området regelverk/normer.

Berätta lite om dig själv.
Jag bor i en liten villa med sambon Mari och vår lilla hund Pancho i Haninge sedan 2017 . Vi tillbringar våra helger och sommaren i vår båt i skärgården.

Berätta om din nya roll.
Det kommer att bli en rolig utmaning att ha rollen som besiktningsman eftersom jag tidigare har arbetat hos en anläggarfirma och certifieringsorgan med att revidera anläggarfirmor inom brandlarm. Nu kommer jag att möta anläggningsägare och brukare av installerade brandlarmsanläggningar och det kommer bli väldigt intressant. Under den här första tiden som jag har jobbat hos FireTech tycker jag att konversationer med mina medarbetare om regelverket och normer har varit väldigt bra.

Vad har du för förväntningar inför din nya tjänst som besiktningsman?
Jag ser fram emot att dela mina erfarenhet till medarbetare samt att få ta del av andras erfarenhet.

Vilka utmaningar ser du i branschen?
Jag måste nog säga som brandskyddsföreningen säger: ett brandsäkrare Sverige.

Vad fick dig att välja FireTech som din nya arbetsplats?
Intresset väcktes när jag av en tillfällighet surfade runt och hamnade på FireTechs hemsida och såg att de sökte tjänsten Besiktningsman Brandlarm. FireTech har en bred kunskap inom brandskydd och det var det som fick mig att välja den här arbetsplatsen.

Vad tror du att du kommer att tillföra kontoret?
Jag kommer att tillföra mycket med min erfarenhet inom området regelverk/normer där jag har varit med i olika arbetsgrupper hos brandskyddsföreningen.