22-10-28

Vem är vår nya brandkonsult Cassandra?

Cassandra är en 26-åring som tidigare studerat på Lunds tekniska högskola. Hon är vår nya brandkonsult på FireTech i Malmö och tycker att det roligaste är omfattningen av problemlösning och varierande uppgifter. 

Berätta lite om dig själv.

Jag är en 26-åring som älskar styrketräning och spenderar mestadels av min fritid på gymmet. Jag är en nyanställd brandkonsult på FireTech i Malmö och har fram tills i somras studerat på Lunds tekniska högskola (LTH), vilket innebär att detta är mitt första jobb som brandingenjör.

Berätta om din nya roll och vad ser du fram emot?

Jag började min anställning på FireTech den 1 september med en konferens i Stockholm och har under den tid jag varit här fått utföra varierande arbetsuppgifter, vilket varit både roligt och lärorikt. Min roll som brandkonsult på FireTech kommer till en början att innebära en startsträcka av mycket nytt och förhoppningsvis ett högt inlärningstempo. Jag ser fram emot en väldigt lärorik tid på FireTech då det finns många duktiga brandkonsulter med lång erfarenhet. 

Vad har du för förväntningar inför din nya tjänst som brandkonsult?

Mina förväntningar är framförallt att utvecklas. Att kunna hålla många bollar i luften och att ständigt utmana sig själv. På sikt gäller det att kunna skapa ett kontaktnät och kunna hitta så optimerade lösningar som möjligt för olika projekt.  

Vad är roligast med att arbeta som brandkonsult?

De roligaste med att jobba som brandkonsult är omfattningen av problemlösning och varierande uppgifter. Omväxlande arbetsuppgifter och olika typer av projekt bidrar till att jag behöver vara lösningsorienterad och fokuserad, för att i sin tur hitta optimerade brandskyddslösningar utifrån projektets behov. Den varierande svårighetsgraden av olika projekt bidrar till att man kan fortsätta utvecklas och lära sig något nytt under en väldigt lång tid framöver, vilket är otroligt roligt och motiverande i rollen som brandkonsult.